lys allehelgen1 
 
Første søndag i november er det Alle Helgens dag.
Denne dag mindes vi særligt dem, vi har kendt og mistet - de mennesker, der har givet os tro og håb og kærlighed - har delt livet med os og givet os glæde, lykke, visdom og livsmod.
  
 
         

 

I den forbindelse er der Alle Helgens eftermiddag en gudstjeneste søndag d. 5. november kl. 15.30, hvor musik, salmer, tekstlæsninger og prædiken er præget af dagens særlige karakter.
Desuden læses navnene op på de personer, som vi siden sidste Alle Helgens dag har mist i vort sogn og/eller som er bisat eller begravet fra Læborg Kirke.
 
Pårørende modtager en skriftlig invitation til denne gudstjeneste, men alle er naturligvis velkomne.

 
At høste frugterne af sin indsats er afgørende for os alle uanset hvad vi laver. Går i skole, arbejder eller bogstaveligt talt som landmanden høster markens afgrøder eller vore egne frugt og grøntsager i haven.

Vi markerer at høsten er i hus med en familiegudstjeneste i Læborg kirke søndag d. 17. september. Gudstjenesten er kl. 10.30

KFUM-Spejderne deltager i gudstjensten. Alle er velkomne til at medbringe lidt af årets høst, såsom æbler, blomster og grøntsager. Disse uddeles til kirkegængerne ved gudstjenestens slutning.

Herefter er menighedsrådet vært for en let frokost i forsamlingshuset.

Alle er velkomne. Tilmelding ikke nødvendig.
høst2016 1  høst2016 2 

  

fastelavn web   

Fastelavnsgudstjeneste.

I 2018 er der fastelavnsgudstjeneste d. 25. februar
Alle børn er velkomne med deres familier, med eller uden udklædning til familiegudstjenesten.
Der er efterfølgende tøndeslagning i forsamlingshuset.
Fastelavnsgudstjeneste 2017 med deltagelse af minikonfirmanderne.